Cultura i festes

Notícies

  • 18 de novembre de 2019 Busquem Patges Reials! Busquem Patges Reials!

    Ets de l’Ametlla del Vallès i vols ser Patge Reial? Si et ve de gust participar en una de les festes més màgiques de l’any i acompanyar a Ses Magestats pels carrers del nostre poble, inscriu-te en aquest formulari (l’únic requisit és ser major d’edat i de l'Ametlla del Vallès).

  • 8 de novembre de 2019 Tallers de pintura i carbonet a la Casa dels Mestres Tallers de pintura i carbonet a la Casa dels Mestres

    Els Artistes de l'Ametlla endeguen nou projecte i organitzen dos tallers a la Casa dels Mestres: un taller de dibuix al carbonet i un altre de pintura, ambdós dirigits per en Josep M. Luján, el qual ja ha impartit dues masterclass a socis i simpatitzants de l'entitat, amb una molt bona acollida.

  • 7 de novembre de 2019 El llibre “Cartes d’un polemista” es presentarà el 16 de novembre Presentació del llibre “Cartes d’un polemista”

    Les circumstàncies excepcionals que vivia Catalunya coincidint amb la data prevista per la presentació del llibre “Cartes d’un polemista” (19 d’octubre) varen comportar el seu ajornament.

Darrera actualització: 09.05.2019 | 12:48