Cavalcada de Reis

Divendres, 5 de gener de 2024 a les 18:00

Recorregut:

Inici a l’aparcament de davant la residència Millet Park, carrer Major, carrer Francesc Macià, carrer Anselm Clavé, Passeig i plaça de l’Ajuntament:

 

A la plaça de l’Ajuntament, l’alcalde Jan Santaló i Lloret farà entrega de les claus de les cases del poble a Melcior, Gaspar i Baltasar i, seguidament, els infants podran entregar-los en mà les seves cartes.

Per ajudar a passar el fred, l’Agrupació Cultural de Dones de l’Ametlla servirà xocolata desfeta ben calenta. L’associació Dones d’Avui oferirà una tassa de brou.

Catifa màgica

A la rotonda del parc Joan Plumé s’habilitarà la “Catifa màgica”, un tram lliure d’impacte sonor i lumínic perquè les persones amb sensibilitats especials puguin gaudir de la cavalcada amb comoditat.

Fila inclusiva

Aquells infants amb necessitats especials podran accedir a Ses Majestats a través de la fila inclusiva. Només s’hauran d’adreçar al punt de trobada ubicat al costat de l’escenari, i fer la petició al Patge Reial.

Visita a les residències de gent gran

Abans de la Cavalcada, com és habitual, els Reis Mags visitaran les quatre residències de gent gran del nostre poble (Can Focs, Antònia Roura, Can Camp Residencial i Millet Park) acompanyats dels càrrecs electes de l’Ajuntament.

 

Plaça de l'Ajuntament

Plaça de l'Ajuntament, 1 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa

Residència Millet Park

de Puiggraciós, 1 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Lucas Millet Elizalde
Telèfon: 938 430 071 
Adreça electrònica: info@milletpark.com
Adreça electrònica: clara@milletpark.com
Lloc web: www.milletpark.com
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 2.01.2024 | 19:27