Ada Parellada parlarà dels fogons catalans a l'Ametlla del Vallès

Dilluns, 13 de juny de 2016

El proper dimarts 14 de juny la cuinera Ada Parellada oferirà una xerrada-col·loqui titulada "Què es cuina als fogons catalans", organitzada per la territorial de l'Ametlla del Vallès de l'Assemblea Nacional Catalana.

La conferència tindrà lloc al Casal de la Gent Gran a partir de les 20.30h

Ada Parellada ha rebut la Creu de Sant Jordi, 2016, per la seva trajectòria en el món de la restauració. Des dels seus orígens familiars a la Fonda Europa de Granollers, és una de les cuineres més creatives, trencadores i actives a casa nostra.

Dirigeix el restaurant barceloní Semproniana, on també s’organitzen tallers i activitats i on pots trobar-te qualsevol sorpresa agradable. Ha difós bons hàbits alimentaris a través dels mitjans de comunicació, ha publicat llibres de receptes i és autora de la novel•la Sal de vainilla (2012).

La idea que la guia és una mena de socialització de la cuina: s’esforça per aconseguir que tothom perdi la por de posar-se el davantal i d’elaborar un plat que es pugui compartir i assaborir.

Darrera actualització: 13.06.2016 | 09:50