Dissabte vinent 2 de juny tindrà lloc una nova edició del TapAmetlla, un certamen gastronòmic que ja fa un bon grapat d'anys que se celebra de la mà de les regidories de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i de diferents negocis de restauració del poble.
A partir de les set de la tarda i fins mitjanit, tota aquella persona que s’atansi a la plaça de l’Ajuntament podrà degustar les 18 tapes presentades per Asti, Campus Bar, Rostisseria Ca la Consol, Àlex Miquel Suárez, Bar l’Esquitx i Lucidus, tot plegat acompanyat una classe de swing gratuïta a càrrec de l’escola Ball a la Carta, de la Garriga, i per l’actuació en directe de Men in Swing.
Propostes dels restauradors:
Asti
1.- Esfera vegetal en salsitxa cajun.
2.- Pintxo de speck taleggio i poma caramel·litzada amb reducció de balsàmic.
3.- Crema de carabassó i menta amb cruixent de parmigiano i pebre negre.
Campus bar
1.- Gelat de te verd matcha amb menta i mango fresc.
2.- Negima yakitori (pollastre, cebetes fresques i salsa de soja dolça a la brasa).
3.- Kushiyaki de carxofes i pebrots del padró confitats a la brasa.
Rostisseria Ca la Consol
1.- Croquetó de pollastre a l’ast.
2.- Mini caneló de carn d’olla amb beixamel de ceps.
3.- Torradetes d’all amb esqueixada de bacallà.
Àlex Miquel Suárez
1.- Melós de vedela.
2.- Caldereta de xai ripollès.
3.- Galtes sense feina sobre patata.
Bar l’Esquitx
1.- "Callos" de l'àvia.
2.- Patates braves.
3. Mini hamburguesa.
Lucidis
1-Pintxo de pop a la gallega amb salsa especial.
2-Torrada de bloc de foie amb capa de formatge brie banyat amb encenalls de pernil ibèric.
3- Con d’encenalls de pernil ibèric amb un toc de formatge de cabra.