Aquest dissabte torna el TapAmetlla

Dimarts, 29 de maig de 2018

Dissabte vinent 2 de juny tindrà lloc una nova edició del TapAmetlla, un certamen gastronòmic que ja fa un bon grapat d'anys que se celebra de la mà de les regidories de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i de diferents negocis de restauració del poble.

A partir de les set de la tarda i fins mitjanit, tota aquella persona que s’atansi a la plaça de l’Ajuntament podrà degustar les 18 tapes presentades per Asti, Campus Bar, Rostisseria Ca la Consol, Àlex Miquel Suárez, Bar l’Esquitx i Lucidus, tot plegat acompanyat una classe de swing gratuïta a càrrec de l’escola Ball a la Carta, de la Garriga, i per l’actuació en directe de Men in Swing.

Propostes dels restauradors:

Asti

1.- Esfera vegetal en salsitxa cajun.

2.- Pintxo de speck taleggio i poma caramel·litzada amb reducció de balsàmic.

3.- Crema de carabassó i menta amb cruixent de parmigiano i pebre negre.

Campus bar

1.- Gelat de te verd matcha amb menta i mango fresc.

2.- Negima yakitori (pollastre, cebetes fresques i salsa de soja dolça a la brasa).

3.- Kushiyaki de carxofes i pebrots del padró confitats a la brasa.

Rostisseria Ca la Consol

1.- Croquetó de pollastre a l’ast.

2.- Mini caneló de carn d’olla amb beixamel de ceps.

3.- Torradetes d’all amb esqueixada de bacallà.

Àlex Miquel Suárez

1.- Melós de vedela.

2.- Caldereta de xai ripollès.

3.- Galtes sense feina sobre patata.

Bar l’Esquitx

1.- "Callos" de l'àvia.

2.- Patates braves.

3. Mini hamburguesa.

Lucidis

1-Pintxo de pop a la gallega amb salsa especial.

2-Torrada de bloc de foie amb capa de formatge brie banyat amb encenalls de pernil ibèric.

3- Con d’encenalls de pernil ibèric amb un toc de formatge de cabra.

Darrera actualització: 29.05.2018 | 09:46