Després que el TapAmetlla previst pel 5 de maig s'hagi hagut d'anul·lar a causa de les inclemències climatològiques, aquest certàment gastronòmic ja té nova data: el 2 de juny.
Així les coses, el primer dissabte del mes vinent la plaça de l'Ajuntament acollirà aquest esdeveniment, que mantindrà el format programat, amb la participació de 6 restauradors que presentaran 18 tapes, classe de swing gratuïta a càrrec de Ball a la Carta i Concert amb els Swing Out!
Propostes dels restauradors
Asti
1.- Esfera vegetal en salsitxa cajun.
2.- Pintxo de speck taleggio i poma caramel·litzada amb reducció de balsàmic.
3.- Crema de carabassó i menta amb cruixent de parmigiano i pebre negre.
Campus bar
1.- Gelat de te verd matcha amb menta i mango fresc.
2.- Negima yakitori (pollastre, cebetes fresques i salsa de soja dolça a la brasa).
3.- Kushiyaki de carxofes i pebrots del padró confitats a la brasa.
Rostisseria Ca la Consol
1.- Croquetó de pollastre a l’ast.
2.- Mini caneló de carn d’olla amb beixamel de ceps.
3.- Torradetes d’all amb esqueixada de bacallà.
Àlex Miquel Suárez
1.- Melós de vedela.
2.- Caldereta de xai ripollès.
3.- Galtes sense feina sobre patata.
Bar l’Esquitx
1.- "Callos" de l'àvia.
2.- Patates braves.
3. Mini hamburguesa.
Lucidis
1-Pintxo de pop a la gallega amb salsa especial.
2-Torrada de bloc de foie amb capa de formatge brie banyat amb encenalls de pernil ibèric.
3- Con d’encenalls de pernil ibèric amb un toc de formatge de cabra.