El gran certamen gastronòmic de l’Ametlla del Vallès, el TapAmetlla, es farà el proper dissabte 8 de juny a la plaça de l’Ajuntament.
A partir de les set de la tarda, i fins mitja nit, tothom qui s’hi apropi podrà degustar qualsevol de les tres tapes que set restauradors del nostre poble elaboraran expressament per a l’ocasió.
A més, tot plegat anirà acompanyat per una classe de swing a càrrec de l’escola Ball a la Carta i per un concert final a càrrec de The Swing Air Force.
Aquestes són les propostes gastronòmiques:
ASTI:
Pulled pork
Humus d’alfàbrega
Pannacota
ÀLEX MIQUEL:
Ànec a la taronja amb beixamel trufada
Galta especiada sense feina amb parmentier de patata
Mossegada d'ibèrics
BAR L'ESQUITX:
Callós
Patates braves
Mini hamburguesa
CAMPUS BAR:
Torrada de foie sobre poma confitada i sota reducció de Pedro Ximénez
Gotet de crema de puré i bolets amb ou poché a la tòfona
Torrija amb pa de brioix caramel·litzat i gelat de llet merengada
LUCIDIS:
Con de tomàquet amb encenalls ibèrics i formatge curat
Cullera de foie amb pernil ibèric i formatge
"Montadito" de pernil o encenalls ibèrics
RESTAURANT CAN CAMP:
Tàrtar de salmó amb algues, maionesa de plàncton i aire cítric
Gyoza de gamba amb bolets de temporada
Croqueta de xistorra, idiazábal i mel
CA LA CONSOL:
Patata farcida de rulo de cabra amb ceba caramel·litzada
Pastís de salmó
Melós de vedella estofat amb trompeta de la mort