Notícies

 • Resultats eleccions generals Resultats eleccions generals 10 de novembre de 2019

  Amb el 100% escrutat, aquests són els resultats de les eleccions generals del 10 de novembre a l'Ametlla del Vallès:

 • Tallers de pintura i carbonet a la Casa dels Mestres Tallers de pintura i carbonet a la Casa dels Mestres 8 de novembre de 2019

  Els Artistes de l'Ametlla endeguen nou projecte i organitzen dos tallers a la Casa dels Mestres: un taller de dibuix al carbonet i un altre de pintura, ambdós dirigits per en Josep M. Luján, el qual ja ha impartit dues masterclass a socis i simpatitzants de l'entitat, amb una molt bona acollida.

 • Presentació del llibre “Cartes d’un polemista” El llibre “Cartes d’un polemista” es presentarà el 16 de novembre 7 de novembre de 2019

  Les circumstàncies excepcionals que vivia Catalunya coincidint amb la data prevista per la presentació del llibre “Cartes d’un polemista” (19 d’octubre) varen comportar el seu ajornament.

 • Excés de velocitat de vehicles a l’Ametlla Excés de velocitat de vehicles a l’Ametlla 6 de novembre de 2019

  Darrerament s’ha constatat un augment de les situacions de perill a la via pública ocasionades per l’excés de velocitat dels vehicles que transiten pels carrers del nucli urbà i dels barris de l’Ametlla del Vallès.

 • 500 anys de la mort de Leonardo da Vinci La Biblioteca commemora els 500 anys de la mort de Leonardo da Vinci 5 de novembre de 2019

  Aquest any 2019 fa 500 anys de la mort de Leonardo da Vinci, un gran inventor, arquitecte, pintor... Interessat per l’escultura i la pintura i també per la ciència i l’enginyeria. No hi ha una única disciplina on puguem classificar-lo, se’l considera l’ideal d’home del Renaixement.

 • Blanc Bon inici de la Tardoral 4 de novembre de 2019

  El passat mes d’octubre la Mostra d’Arts Escèniques de l’Ametlla del Vallès, coneguda com a Tardoral, va començar amb força a la Sala Municipal de Teatre.

 • Diari de l'Ametlla 175 (novembre 2019) Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla de novembre 31 d'octubre de 2019

  Ja està a la vostra disposició la versió digital del Diari de l'Ametlla del mes de novembre 2019.

 • Teatre Romea L’himne de l’Ametlla sonarà al Teatre Romea 30 d'octubre de 2019

  De la mà del jove compositor de l’Ametlla del Vallès, Martí Carreras, el proper 4 de novembre a les 20h al Teatre Romea, en el marc del Memorial Joaquim Serra que organitza l’entitat Músics per la cobla, es presentarà la composició Ametller d’hivern, que inclou un nou arranjament l’himne de l’Ametlla Sota els Cingles de Bertí.

 • Ordenances fiscals S'incrementen les bonificacions de les ordenances fiscals 29 d'octubre de 2019

  Gran part del Ple ordinari celebrat el passat dilluns 28 d’octubre va versar, entre d’altres, sobre la modificació de tres ordenances fiscals: Impost sobre Béns Immobles (IBI); Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM); Impost sobre l’Increment del Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana (plusvàlua).

 • Concert de tardor de la Coral Lo Lliri Concert de tardor de la Coral Lo Lliri 29 d'octubre de 2019

  Diumenge vinent, 3 d'octubre, la Coral Lo Lliri, acompanyada per l'Agrupació musical de Cerdanyola del Vallès, oferirà el tradicional Concert de Tardor que, com és habitual, es farà a l'església de Sant Genís i Genís a partir de les 18.30h

 • Biblioteca Josep Badia i Moret Horari de la Biblioteca el 31 d'octubre i el 2 de novembre 29 d'octubre de 2019

  Dijous 31 d’octubre, excepcionalment, la biblioteca tancarà a les 18.30h per preparar l’activitat El soterrani de la biblioteca: contes de por.

 • Nou taller de meditació Nou taller de meditació 25 d'octubre de 2019

  A partir del dimarts 12 de novembre, i fins el 25 de febrer, cada dimarts tindrà lloc un nou taller de meditació organitzat per l’àrea de Sanitat de l’Ajuntament, que es farà de les 18 a les 19h al primer pis de la Sala d’Art Carles Sindreu.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47