Notícies

 • L’Ajuntament, present a la Jornada Turisme Vallès L’Ajuntament, present a la Jornada Turisme Vallès 28 de febrer de 2020

  El passat 20 de febrer la regidora de Turisme Mireia Morillas, acompanyada de la tècnica de l’Ajuntament, va assistir a una trobada del sector turístic de la comarca organitzada pel Servei de Turisme del Consell Comarcal al Celler de Can Roda de Santa Maria de Martorelles.

 • Commemoració del Dia Internacional de la Dona Commemoració del Dia Internacional de la Dona 27 de febrer de 2020

  Amb motiu del Dia Internacional de la Dona (8 de març) l'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, amb la col·laboració d'altres regidories del Consistori i entitats del municipi, impulsa diferents tallers i activitats adreçades a diferents edats i amb temàtiques diferents.

 • Batuda de senglars Batudes per reduir la població de senglars 25 de febrer de 2020

  A causa dels problemes continuats per la presència de senglars a diferents zones del poble, i per tal de reduir la problemàtica, s’ha considerat oportú fer batudes essent conscients que no serà una solució definitiva, en el marc del conveni intermunicipal que engloba diferents pobles.

 • Neteja de torrents Actuacions als torrents del 24 al 29 de febrer 25 de febrer de 2020

  Del dilluns 24 al divendres 25 de febrer s'estan relitzant un seguit d'actuacions de condicionament a diferents torrents de l'Ametlla del Vallès:

 • Millora del camí de Can Plantada Millora del camí de Can Plantada 25 de febrer de 2020

  Actualment s'està treballant per la millora del camí (pista) de Can Plantada, malmès a causa de les condicions climatològiques adverses viscudes darrerament.

  Aquesta actuació està previst que s'allargui fins el dia 2 de març.

 • Escola Bressol Municipal l'Ametller Jornades de portes obertes als centres educatius públics de l'Ametlla 20 de febrer de 2020

  Durant el mes de març el diferents centres educatius públics de l'Ametlla del Vallès realitzaran jornades de portes obertes. Aquestes són les dates previstes:

 • La gent gran de l’Ametlla s’involucra en el Carnaval La gent gran de l’Ametlla s’involucra en el Carnaval 19 de febrer de 2020

  Amb motiu de la celebració del Carnaval, les àrees de Festes i Gent Gran de l’Ajuntament han sumat esforços per involucrar la gent gran en la celebració de la festa.

 • Puiggraciós XRACE Obertes les inscripcions a la Puiggraciós XRACE 19 de febrer de 2020

  480 RUN organitza, un any més, la cursa de muntanya “Puiggraciós XRACE”, el proper 26 d’abril.

 • Taller de costura modernista Obertes les inscripcions al taller de costura modernista 18 de febrer de 2020

  Del 22 de febrer al 23 de maig cada dissabte es farà el taller de costura modernista 2020, de les 9 a les 14h al Casal de la Gent Gran de l'Ametlla del Vallès.

 • Actual escut municipal L'actual escut municipal 17 de febrer de 2020

  El 2 de desembre de 1988 el Ple de la Corporació va aprovar l’escut heràldic municipal. Els tràmits per a procedir a l’oficialització de l’escut s’havien iniciat quatre anys abans, amb la sol·licitud d’un informe a la Generalitat de Catalunya.

 • Plaça de l'Ajuntament Aparcament provisional durant el Carnaval 14 de febrer de 2020

  Coincidint amb les activitats de Carnaval, del divendres 21 de febrer al diumenge 24 del mateix mes es podrà aparcar excepcionalment a la plaça de l'Ajuntament.

 • Mercat Boig El termini d'inscripció al Mercat Boig finalitza el 21 de febrer 14 de febrer de 2020

  El termini per a tramitar la inscripció al Mercat Boig del proper diumenge 8 de març finalitza el dia 21 de febrer.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47