Notícies

 • Urbanització de la BP-1432 a l’entrada de l’Ametlla Urbanització de la BP-1432 a l’entrada de l’Ametlla 17 de gener de 2020

  La Diputació de Barcelona informa que a partir de dilluns 20 de gener s'iniciaran les obres d’urbanització de la BP-1432 (carretera de Sant Feliu), concretament al tram comprès entre el carrer de Sant Genís i la rotonda de Can Quico.

 • Reunió de l'equip de govern amb Junts per l'Ametlla Reunió amb l'oposició per a l'elaboració dels pressupostos 2020 17 de gener de 2020

  Aquest matí ha tingut lloc una reunió informativa en què l’equip de govern, representat pels regidors Jan Santaló, Raquel García i Beti Español, ha presentat als regidors del grup de l’oposició de Junts per l’Ametlla Andreu González, Dolors Ferrer, Teresa Bada i Roser Ametller un primer esborrany dels pressupostos 2020, per a què el puguin estudiar i fer les seves propostes i aportacions.

 • La Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià s'ajorna fins al 9 de febrer La Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià s'ajorna fins al 9 de febrer 17 de gener de 2020

  Atesa la mala predicció meteorològica pel diumenge 19 de gener, la Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià s'ajorna fins al dia 9 de febrer d'enguany, mantenint el seu format i horari:

 • Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià 2020 Un taller infantil, novetat a la Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià 15 de gener de 2020

  La Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià, que se celebrarà el proper diumenge 19 de gener, presenta una novetat de darrera hora: un taller infantil per a crear i decorar pinces amb forma d'animals.

 • El teatre inclusiu arriba a l'Ametlla amb "El sexe dels àngels" 14 de gener de 2020

  El dissabte 18 de gener es donarà el tret de sortida a la programació del primer trimestre de la Sala Municipal de Teatre amb l'obra "El sexe dels àngels", de Diversitat Teatral.

 • Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià Festa de Sant Antoni Abat i Sant Sebastià 14 de gener de 2020

  El proper diumenge 19 de gener celebrarem la festa de Sant Antoni Abat (patró dels animals domèstics i traginers) i Sant Sebastià (protector contra epidèmies), una festivitat que ens connecta a les arrels agrícoles del nostre poble i que, durant molts anys, va mantenir viva l’extingida Germandat de Sant Sebastià.

 • Isabel-Clara Simó Nota de condol per la mort d'Isabel-Clara Simó 13 de gener de 2020

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès expressa el seu més sentit condol a familiars i amics d’Isabel-Clara Simó, morta avui a l’edat de setanta-sis anys

 • Festa Major 2020 S'obre el termini per a fer la sol·licitud de gestió d’una barra a la Festa Major 13 de gener de 2020

  Les entitats, clubs i associacions interessades a muntar una barra per Festa Major, hauran de fer la sol·licitud mitjançant una instància presentada a l’Ajuntament abans del 31 de març, en compliment de l’article 2 del la Ordenança municipal que regula les normes tècniques i de gestió per a les autoritzacions d’ocupació de la via pública o terrenys d’ús públic amb activitats firals recreatives. Cal omplir i signar els dos documents i entrar-los per registre.

 • Diari de l'Ametlla gener 2020 Primer Diari de l'Ametlla de l'any 10 de gener de 2020

  Ja es pot consultar el primer Diari de l'Ametlla de l'any, que inclou el Suplement Cultural Amíndola.

 • Calendari fiscal 2020 Calendari fiscal 2020 9 de gener de 2020

  Recentment el Ple de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha aprovat el calendari fiscal de l’any 2020. Aquest és el calendari d’enguany:

 • Inscripció a la cercavila de Carnaval Inscripció a la cercavila de Carnaval 8 de gener de 2020

  Del 21 al 24 de febrer tindrà lloc la celebració del Carnaval a l'Ametlla del Vallès amb moltes activitats, entre les quals destaquen la ballada de gitanes i la cercavila.

 • Sessió informativa Sessió informativa "Passem comptes" 7 de gener de 2020

  Atenent al compromís recollit en el punt 4 del pacte de govern signat per Esquerra Republicana de Catalunya, Ametlla’t i L’Ametlla en Comú Podem, el proper dijous 30 de gener tindrà lloc una sessió informativa oberta a tots els veïns i veïnes de l’Ametlla del Vallès, en què s’exposarà públicament quina és la situació economicofinancera i pressupostària del Consistori.

Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47
Darrera actualització: 07.01.2016 | 08:47