Hisenda

Notícies

  • 3 de febrer de 2020 L'auditoria de comptes de l'Ajuntament es presenta al “Passem comptes” Passem comptes

    Els dijous 30 de gener va tenir lloc la sessió informativa “Passem comptes”, un acte organitzat per l’equip de govern de l’Ajuntament per explicar la situació economicofinancera i pressupostària del Consistori, tal i com consta en el punt 4 del pacte de govern signat per Esquerra Republicana de Catalunya, Ametlla’t i L’Ametlla en Comú Podem.

  • 17 de gener de 2020 Reunió amb l'oposició per a l'elaboració dels pressupostos 2020 Reunió de l'equip de govern amb Junts per l'Ametlla

    Aquest matí ha tingut lloc una reunió informativa en què l’equip de govern, representat pels regidors Jan Santaló, Raquel García i Beti Español, ha presentat als regidors del grup de l’oposició de Junts per l’Ametlla Andreu González, Dolors Ferrer, Teresa Bada i Roser Ametller un primer esborrany dels pressupostos 2020, per a què el puguin estudiar i fer les seves propostes i aportacions.

  • 9 de gener de 2020 Calendari fiscal 2020 Calendari fiscal 2020

    Recentment el Ple de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha aprovat el calendari fiscal de l’any 2020. Aquest és el calendari d’enguany:

Adreces

Darrera actualització: 04.05.2017 | 15:44