Promoció econòmica

Notícies

 • 23 de setembre de 2019 Comencen les activitats formatives de l'àrea de Promoció Econòmica Esmorzar de feina

  Les activitats formatives que organitza l’àrea de Promoció Econòmica, dirigides a persones en situació d’atur o que volen millorar la seva formació, donaran el tret de sortida el proper 1 d’octubre.

 • 5 de juliol de 2019 Les activitats formatives de Promoció Econòmica es reprendran a l’octubre El grup dels Esmorzars de Feina de visita al Carrefour

  Aquest passat mes de juny s’ha posat el punt i final a les activitats formatives dirigides a persones en situació d’atur o que volen millorar la seva formació, i que organitza l’àrea de Promoció Econòmica.

 • 27 de març de 2019 Els esmorzars de feina comencen el dilluns 1 d'abril Esmorzars de feina

  En el marc de les activitats de formació organitzades per l'àrea de Promoció Econòmica, cada dilluns, de l'1 d'abril fins el 17 de juny, tindrà lloc una nova edició dels "Esmozars de feina".

  Els "Esmorzars de feina" són trobades setmanals dirigides per un professional adreçades a gent en cerca de feina o en situació d’atur, amb la finalitat de motivar-les i apropar-les al mercat laboral. Amb aquestes, es pretén crear sinergies entre els assistents i fomentar les relacions entre aquests.

Activitats

Darrera actualització: 16.12.2015 | 14:59