Sanitat

Notícies

  • 7 d'abril de 2020 L'Ajuntament cedeix un cotxe al CAP de la Garriga per fer assistència domiciliària CAP de la Garriga

    Des de la setmana passada que el servei d’assistència a domicili i a residències de gent gran de l'Ametlla del Centre d’Atenció Primària de la Garriga (dona servei el nostre poble), compta amb un vehicle més. Es tracta d'un dels cotxes de la flota municipal, que s'ha posat a disposició d’aquests serveis en aquests dies de confinament obligat a causa de la crisi sanitària del COVID-19.

  • 6 d'abril de 2020 Crida al civisme Crida al civisme

    Darrerament s'ha detectat un augment del nombre de mascaretes i de guants d'un sol ús llençats a diferents punts de la via pública de l'Ametlla del Vallès.

  • 3 d'abril de 2020 Intensifiquem les mesures higiièniques i de desinfecció Intensifiquem les mesures higiièniques i de desinfecció

    Aquests dies d’estat d’alarma i confinament intensifiquem les mesures higièniques i de desinfecció de punts sensibles de l’Ametlla de lVallès, com els entorns de comerços, CAP (malgrat romangui tancat), entrada de supermercats, parades d’autobús i/o contenidors d’escombraries.

Darrera actualització: 19.01.2016 | 12:23